De Parketspecialist Lisse

Met ruim 35 jaar ervaring kunnen wij u helpen met al uw parket werkzaamheden. Van een nieuwe vloer leggen, tot het renoveren van een oude vloer. Lees hieronder onze geschiedenis en passie voor ons vak.

Al ruim 35 jaar

De Parketspecialist Lisse is ruim 35 jaar geleden ontstaan toen eigenaar Fred Noort, na het behalen van zijn Gilde, als eenmanszaak zijn deuren opende. Door de jaren heen heeft hij zich gespecialiseerd in met name het leggen en onderhouden van traditionele parketvloeren. Van honderd jaar oude vloeren in kerken tot moderne vloeren in kantoorgebouwen. Het verschil hierin is groot maar de passie voor vloeren is altijd hetzelfde gebleven.

Van leggen tot renoveren

Sinds de oprichting van de Parketspecialist Lisse zijn er langdurige relaties opgebouwd met particuliere klanten. Vanaf het leggen van een vloer in een nieuwbouwwoning tot het renoveren van een (voor het oog) niet meer te redden vloer in een jaren 30 woning. Hierbij wordt meer dan eens regelmatig een afspraak ingepland om de vloer onderhoud technisch tiptop in orde te houden.

Kwaliteit boven kwantiteit

Al onze klussen worden gedaan met liefde voor het vak, waarbij kwaliteit en niet de kwantiteit hoog in het vaandel staat. Door de jaren heen hebben wij ons gekenmerkt door het bieden van een uitstekende service en wij streven er dan ook altijd naar om van iedere vloer geen haastklus te maken maar juist echt vakmanschap op te leveren.